dnes je 28.3.2024

Input:

Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Obecné požadavky

29.10.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

3.10.23
Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Obecné požadavky

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Každý, kdo zpracovává produkt ekologického nebo konvenčního zemědělství, musí mít vypracovaný popis zařízení, ve kterém bude provádět tuto činnost. Součástí tohoto popisu jsou i praktická opatření, jakým způsobem bude dodržovat legislativní pravidla vztahující se k produkci a označování produktů. Popis jednotky a přijatá opatření mohou být i součástí HACCP.

V případě zpracování mléka začíná dodržování pravidel pro ekologické zemědělství už při získávání mléka na farmě. Tyto operace je nutné provádět velmi

Partneři



Nahrávám...
Nahrávám...