dnes je 15.6.2025

Input:

Snižování produkce potravinového odpadu

Datum konání: 23.6.2025, 10:00 - 12:00, Ing. et Ing. Katarína Kajánková, Ph.D.

Potravinový odpad představuje nejen etický a ekologický problém, ale také zbytečné ekonomické ztráty. V návaznosti na evropské i národní cíle v oblasti snižování potravinového odpadu vás seminář provede aktuální legislativou, novými povinnostmi i praktickými nástroji, jak optimalizovat produkci potravinového odpadu.

Členské státy EU se zavazují do roku 2030 snížit produkci potravinového odpadu o 30 % v distribuční síti, maloobchodech, gastroprovozech i domácnostech a o 10 % ve výrobě a zpracování potravin. Ukážeme konkrétní opatření pro školní jídelny, nemocnice, výrobní podniky i maloobchod. Budeme hledat možnosti i pro zařazení vedlejších produktů z výroby potravin a

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulů: Plus

Nejste předplatitel a máte zájem o webinář? Registrujte se na něj za poplatek ZDE

Jste předplatitelem? Stačí se přihlásit.

Předplatné Vyzkoušejte zdarma!

Největší on-line knihovna v ČR

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více dokumentů z oblasti podnikové ekologie.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Právní předpisy v konsolidovaném znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.

Partneři


Nahrávám...
Nahrávám...